“Aliens hebben al meer dan dertig jaar contact met mensen”

Ex-hoofd Israëlisch ruimteprogramma klapt uit de biecht.

Haim Eshed is 87 jaar. Hij is ziek en wil zijn verhaal kwijt. “Ik heb toch niets meer te verliezen.” Dertig jaar lang stond hij aan het hoofd van het Israëlische ruimteprogramma. Volgens Eshed zou er zoiets bestaan als de ‘Galactische Federatie’, die een ondergrondse Mars-basis beheert en een geheim pact heeft met Washington.

Volgens de man bestaan buitenaardse wezens echt en hebben ze al dertig jaar contact met Israël en Amerika. “Dat is jarenlang stilgehouden, omdat de mens er nog niet klaar voor is”, aldus Eshed.

Maar zijn verhaal wordt nog straffer wanneer hij zegt dat aliens Donald Trump hebben moeten tegenhouden, toen die op het punt stond om het geheim te vertellen. Haim Eshed deed zijn verhaal aan de Israëlische krant ‘Yediot Aharonot’.

Eshed hielp mee aan ruimteprogramma’s en bij het lanceren van spionagesatellieten als bescherming tegen Iran. Het is heel bijzonder en ongewoon dat iemand die wereldwijd op universitair niveau wordt gerespecteerd, met zulke bekentenissen komt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More