Alien-fan met slaapapneu modificeert mondmasker tot Facehugger (foto)

Bij slaapapneu stokt de ademhaling tijdens het slapen en komt er geen lucht in of uit de longen. Hierdoor ontstaat een tekort aan zuurstof en een overschot aan CO2 in het bloed. 

Patiënten die hieraan lijden kunnen ‘s nachts meestal vertrouwen op een soort luchtpomp die via een neus- en mondmasker zorgt voor een geringe overdruk, waardoor ’s nachts de luchtwegen worden opengehouden. Daar een standaard mondmasker niets speciaals is om je zorgen over te maken, heeft de Amerikaan Jared Gray en hevig Alien-fan er zo zijn eigen twist aangegeven.

Hij heeft zijn masker namelijk getransformeerd tot het bekende parasitair wezen uit de Alien-franchise, namelijk de Facehugger. Hun enige doel is contact maken met een gastlichaam, en dit infecteren met een buitenaards embryo. Gelukkig zorgt het hier enkel voor een lichte hartaanval bij iedereen wie zijn slaapkamer betreedt.

Met de verkeerde poot uit bed stappen, doe je dus zo.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More