“Alexander De Croo is de bitch van Claus Schwab” (video)

Claus Schwab is de man die de coronacrisis wil aanwenden om ‘De Grote Reset’ uit te voeren. En Alexander De Croo, die steekt zijn bewondering voor Schwab niet onder stoelen of banken.

De Duitse econoom kwam in juli vorig jaar met zijn boek op de proppen: ‘Covid-19 – The Great Reset’. In dat boek wordt uiteengezet dat de coronapandemie een uitgelezen kans is, om de wereld als het ware te ‘resetten’. Het systeem zoals we dat nu kennen, moet volledig verdwijnen en er moet een nieuwe wereldeconomie in de plaats komen. Ook moet wereldwijd een nieuwe politieke orde ingericht worden. Wetenschap en technologie moeten zich richten op duurzame ideeën. Welvaart en inkomens moeten wereldwijd verdeeld worden, zodat iedereen in de wereld gelijk is. De slogan die daar bij hoort: ‘Mensen zullen niks bezitten, en toch gelukkig zijn’.

Da’s een leuke theorie natuurlijk. Maar er zijn landen die dat al wilden omzetten in de praktijk, maar waar het voor het gros van de inwoners toch iets minder leuk was. Daar waar iedereen gelijk was, waren sommigen immers gelijker dan het overgrote deel van de bevolking. Enfin, communisme dus.

Er bestaat een complottheorie over die ‘Grote Reset’: de wereldleiders hebben volgens die theorie opzettelijk een pandemie gecreëerd, om de mensen klaar te stomen voor de ‘Grote Reset’. We zijn het nu toch al gewend om in het gareel te lopen met een avondklok, niet meer mogen beslissen waar we wanneer naartoe gaan enzovoort. De lockdowns dienen enkel om bedrijven failliet te laten gaan, en jobs verloren, zodat de wereldleiders nieuwe banen kunnen creëren en de onderdanen strak in het gareel houden.

Dan is er ook nog Joe Bidens campagneslogan ‘Build Back Better’, en de toespraak van de Canadese premier Justin Trudeau die in september vorig jaar wereldnieuws werd. Volgens ‘complottheoristen’ ook een bewijs: die toespraak gaat namelijk over de ontwikkelingsagenda voor 2030, en veel daarvan komt overeen met ‘The Great Reset’.

Wat heeft dat nu te maken met onze premier? Wel, die stuurde volgende tweet de wereld in: “Blij om deel te nemen aan de lancering van Claus Schwabs nieuwe boek bij de start van het digitale World Economic Forum van dit jaar. COVID-19 zou een keerpunt moeten zijn in de richting van meer veerkrachtige, duurzame economieën. En daar krijgt hij heel wat commentaar op, zoals:

“Wat we al lang wisten, toch enig respect dat ie er voor uit komt. Trekpoppetje van Schwab, Gates and the whole lot… En dus ook de reden waarom je nu premier bent, geen toeval ! In mijn ogen en van vele anderen ‘n vuile landverrader en geen vertegenwoordiger voor jou volk!”

“Dus gij wilt liever 1 van Schwab zijn bitches (verder dan dat komt ge toch ni) zijn dan dat ge als geboren en getogen belg voor uw volk opkomt?Is dat niet de bedoeling…VOOR HET VOLK ZORGEN IPV POSTJES TE PAKKEN VOOR EIGEN GEWIN…”

“Gisteren nog een complot, vandaag werkelijkheid. ‘The great reset’ is coming. Allemaal in ons belang natuurlijk. We krijgen een betere wereld (right) En dat dankzij politici en miljardairs die in Davos de agenda’s bepalen.”

“En ik dacht dat dit tot de complottheorieën hoorde, het is dus waar”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More