Ai: nieuwe Lamborghini Urus blijkt vat vol problemen (foto’s)

Lamborghini wilde meer auto’s verkopen en daarom brachten ze een SUV op de markt. En hoewel het Italiaanse merk tegenwoordig in handen is van de Volkswagen-groep, blijkt één en ander toch volgens aloude Italiaanse traditie…

Een Canadees was heel erg in zijn nopjes toen hij de sleutels van zijn knalrode Lamborghini Urus overhandigd kreeg. Helaas was een foutje in het infotainmentsysteem al snel een domper op de feestvreugde. Er viel namelijk ‘Lanborghini’ op af te lezen, en ‘yout’ in de plaats van ‘your’. De man had er omgerekend zo’n 151.000 euro voor neergeteld – aan de andere kant van de Grote Plas zijn auto’s een stuk goedkoper dan bij ons – en vond zoiets uiteraard niet kunnen.

Hij bracht zijn rode bolide terug naar de dealer, waar ze de vierwieler aan de stekker hingen. Toen bleek al snel dat er nog meerdere problemen waren. Zo deed de Apple CarPlay het niet meer, Siri had er ook de brui aan gegeven, de achterste pinkers werkten niet, het kofferdeksel ging niet meer open door er met de voet onder te vegen en de verwarming van het stuurwiel stond op non-actief.

Het goede nieuws? Allemaal euvels die op te lossen vallen met aangepaste software. Maar er is ook slecht nieuws: er blijken meer Urussen hetzelfde probleem te hebben, en die nieuwe software moet nog ontwikkeld worden. Het zou dus nog wel eens enkele maanden kunnen duren vooraleer de man opnieuw met zijn Urus kan rondbollen. Gelukkig heeft hij ook nog wat anders leuks in zijn garage staan, zoals je op onderstaande foto’s kunt zien.

1

Image 1 of 9

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More