Ai ai: Khloe Kardashian maakt er nogal een Photosoep van (foto’s)

‘t Wordt toch eens tijd dat de Kardsashians een fatsoenlijke Photoshop-artiest in dienst nemen, want dit is redelijk belachelijk.

Khloe Kardashian mag dan al wel 37 zijn, ze ziet er nog steeds uit als was ze een hogeschool-studente. Bovendien benadert dat lijf van haar de perfectie: een taille waar menig wesp jaloers op is, en een kont die mag wedijveren met die van pakweg Jennifer Lopez.

Of tenminste, zo lijkt het toch allemaal op haar Instagram. Toen een tijdje geleden per abuis een onbewerkte foto van Khloe lekte, werd duidelijk dat ze een filter of zesendertig over haar foto’s smijt, alvorens die op haar socials te posten.

Naast die filters, komt er ook een portie Photoshop aan te pas. Dat werd deze week duidelijk, toen de realityster een foto postte ter promotie van haar nieuwe bikinilijn. De Photoshopper van dienst maakte er echter een soepje van: Khloe Kardashian kreeg er warempel zes tenen van aan één voet.

1

Image 1 of 2

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More