Agressieve gamer reageert frustraties af op zijn zoontje (video)

Zowat elke vent kan kinderen maken, maar alleen een echte man kan ze juist opvoeden. 

Er is geen overtuigend bewijs dat games op de lange termijn aanzetten tot agressief gedrag. Maar ze kunnen wel regelmatig leiden tot woede-uitbarstingen, zeker wanneer er online gespeeld wordt. Sommige zaken als vloeken, competitief gedrag en trollen op online platforms, worden anekdotisch waargenomen op streamingplatformen zoals Twitch.

Een triest voorbeeld is het onderstaand fragment, dat de laatste dagen flink de ronde doet in de gaming community

De Twitch streamer met de bijnaam buckkerz kreeg het op zijn heupen toen zijn controller haperde tijdens het spel Madden NFL. Dit zielig excuus van een vader vond er dan maar niets beters op dan zijn frustraties af te reageren op zijn eenjarig zoontje.

Het choquerende fragment werd eerst gepost in de rubriek Livestream Fails op Reddit en werd vervolgens opgemerkt door menig Twitteraar. Nadat de video viraal ging, verwijderde de bewuste gamer al zijn video’s en veranderde hij zijn profielnaam in imsorry123456.

Zijn echte naam is ondertussen achterhaald en tientallen klachten zijn neergelegd bij de Amerikaanse kinderbescherming CPS (Child Protective Services). 

Ondertussen blijven de verontwaardigde reacties binnenstromen op Twitter.

Geen schoner erfdeel dan de zoon te zijn van een voortreffelijke vader, helaas kan dit arm kind fluiten naar zijn erfenis.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More