Adultster Kendra voor wel erg lullige reden van Instagram geflikkerd

Eén en ander schoot in een verkeerd keelgat…

Zo’n anderhalf jaar geleden was er een nieuwe rage op Instagram: celebrities gingen naakt, en de intiemste delen werden met een censuurbalkje bedekt. De Amerikaanse natuurfilms-actrice Kendra Sunderland wilde meedoen, maar haar Instagram ging omwille van deze foto een tijdje op slot. Dat vond ze niet eerlijk, en dat wàs eigenlijk ook niet eerlijk: de Kardashians bijvoorbeeld mochten heel wat meer op Instagram dan Kendra.

Nu postte Kendra Sunderland een video waarop ze te zien is met bijzonder weinig om het lijf, terwijl ze allerlei orale kunstjes doet met een dildo.

Tot haar grote verbazing – en vooral die van haar volgers – bleef haar profiel dit keer wel online. Toen één van haar volgers haar vroeg wat ze had moeten doen om geen ban te krijgen, grapte Kendra: “Ik heb de CEO van Instagram een bl0wjob gegeven.”

Maar die CEO van Instagram – Adam Mosseri – vond die grap blijkbaar niet geestig: luttele minuten later werd haar profiel alsnog offline gehaald.

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More