Adult-actrice demonstreert haar unieke talent op microfoon (video)

Neem eens vlug een kijkje naar de meest bekeken vrouwelijke adult-sterren van de afgelopen 15 jaar.

Waarom? Wel, deze lijst maakt duidelijk hoe populair de 29-jarige Amerikaanse Riley Reid is. Met maar liefst 14 miljard views, gesponsord door De Unie der Eenzame Rukkers, staat ze onklopbaar aan de top. Je kan je internetgeschiedenis erom verwedden dat er ondertussen weer tientallen miljoen views zijn bijgekomen sinds het publiceren van dat artikel.

De tengere meid met de looks van het onschuldige buurmeisje werkte eerst als stripster, vooraleer ze op negentienjarige leeftijd de volwassenfilmindustrie betrad. Sindsdien won ze talloze prijzen, waaronder de 2016 AVN Award for Female Performer of the Year en de XBIZ award voor beste VR-scène in 2017.

Ze heeft trouwens één van de meest herkenbare achterkanten in deze wellustige industrie. Je kan er haast niet naast kijken, tenzij de pizzakoerier van dienst het scherm blokkeert. Een Chinese tatoeage die volledig over haar ruggengraat loopt. De betekenis? “Wanneer het leven je citroenen geeft, maak er dan limonade van”.

Of tenminste: dat moest er eigenlijk staan, want blijkbaar was de vertaling gedaan door Google Translate. Volgens Chinese kenners staat er eigenlijk: Je brengt leven wanneer citroenen limonade maken”. Doh!

Ach, niemand die Riley Reid en haar citroentjes uit bed zal schoppen vanwege een vertaalfout. Zeker niet de YouTuber en internetpersoonlijkheid Logan Paul. Hij nodigde de actrice uit voor een gezellige podcast. Op een gegeven moment tijdens het interview, laat ze één van haar talenten zien waarbij de microfoon het moet ontgelden.

“Mondje open, hier komt het vliegtuigje aan…” Iets zegt ons, dat deze meid een Boeing 747 op haar paplepel kreeg als baby.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More