Actrice gooit zomaar d’r blote borst op Instagram

Omdat ze zichzelf afvraagt hoelang die erop zal blijven staan. Wij maakten uit voorzorg al een screenshot.

Rose McGowan werd wereldwijd bekend dankzij haar rol als Paige Matthews in de tv-serie ‘Charmed’. Het voormalig lief van rocker Marilyn Manson werkte zich onlangs ook nog in de schijnwerpers, met het hele Weinstein-gedoe.

Ze toeterde toen namelijk dat ook zij slachtoffer was van Harvey Weinstein. Ze schreef er een boek over en al. Nochtans zou ze eind jaren negentig tegen verschillende mensen gezegd hebben dat ze van bil was geweest met Weinstein, maar dat het met haar volle toestemming én goesting was.

Dan is er Instagram. En Instagram heeft soms een bijzonder preuts tepelbeleid. Kijk maar HIER, HIER en HIER voor foto’s die weer verwijderd werden door Instagram.

Rose McGowan daagt het Instagram-beleid nu uit, met een foto van d’r ene blote borst:

“Als een vrouw één tepel toont, is dat acceptabel voor puriteinse Amerikaanse bedrijven, ook wel The Controllers genoemd? Is mijn ene tepel zo aanstootgevend dat het publiek moet worden gered van alle vrouwenlichamen? Welke wet overtreedt mijn ene tepel? Als je ‘niets’ zegt, heb je gelijk. Wat als ik in het openbaar borstvoeding geef met mijn ene tepel? Zouden ze me arresteren? Het antwoord is nee. Mijn lichaam zou de politieagent wegjagen. Waarom wordt één tepel niet als seksueel beschouwd en worden twee tepels beschouwd als neukspeeltjes die onschuldige mannen naar hun ondergang lokken? Waarom worden degenen onder ons met borsten gestraft en beschaamd vanwege het fetisjistische verlangen van de mannelijke cultuur? Waarom worden zogende vrouwen gearresteerd door de politie. Hoe dan ook, ik was gewoon benieuwd wat voor soort reactie dit zal uitlokken. Laat me weten of één tepel = niet-seksueel is en of twee tepels = seksueel. * Ik doe graag sociale experimenten voor het geval je het niet weet.”

We zijn intussen toch al een dag later en Instagram heeft de foto (nog) niet verwijderd.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More