Actie van militair die drugs-onderzeeër onderschept komt recht uit een Hollywoodfilm

Om je drugswaar van punt A naar punt B te krijgen moet je soms allerlei kronkels maken rond de rest van het alfabet.

Vraag maar aan deze Mexicaanse drugssmokkelaars die even dachten hun verslavende middelen in het land van Trump te introduceren via een… onderzeeër. Alsof dat nog niet spectaculair genoeg was, doet deze Amerikaanse marinier er nog een schepje bovenop.

De Amerikaanse kustwacht heeft beelden van een bodycam video vrijgegeven waarin te zien is hoe deze moedige soldaat de drugs-onderzeeër weet een halt toe te roepen. Nadat hij eerst de smokkelaars in het Spaans aanmaant om te stoppen, stort de held zich vol overgave op de narco-sub. Hij opent het luik en laat de loop van zijn geweer de rest van de conversatie voeren. Held!

Het is trouwens dezelfde elite van de Amerikaanse kustwacht die de afgelopen maanden al een straatwaarde van 505 miljoen euro aan cocaïne wist te onderscheppen. Volgens de Amerikaanse media had onderstaande onderzeeër voor maar liefst 205 miljoen euro aan drugs aan boord.

Maar net zoals het wit goedje, zien deze criminelen al dat geld door hun neus geboord.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More