Acteur uit ‘The Flash’ wil voortaan aangesproken worden als… een boom

De 30-jarige Australische acteur Keiynan Lonsdale is een boom van een vent. Letterlijk.

Voor superheldenfans van The Flash is deze beukelaar geen onbekende. Mister Lonsdale speelde een poosje de rol van Kid Flash, een superheld praktisch even snel als The Flash zelf. Maar om meteen van de hak op de tak te springen: hoge bomen vangen veel wind maar kunnen ze ook spurten?

Neen, we hebben hier op de redactie niet teveel gesnoven aan de ontluikende bloesems buiten. Tijdens een vragenuurtje op zijn Instagram-account verklaarde de acteur namelijk dat hij zich voortaan identificeert als een boom. Zijn persoonlijke voornaamwoorden zijn nu ‘tree/treeself’.

“Ik wil dat mensen me aanspreken als een boom. We stammen nu eenmaal allemaal af van bomen, dus het maakt uiteindelijk niet uit of je een hij, zij of hen bent”, aldus de gewortelde schors. De nakomelingen van Charles Darwin zullen het graag horen.

Toen de fans vroegen achter zijn seksualiteit, verklaarde Lonsdale dat dit allemaal afhangt van de dag zelf. “Soms ben ik biseksueel, soms homo en soms hetero en soms ook helemaal niets.”

Tja, het is dan ook moeilijk stoeien in de lakens met een boomstam tussen je benen. 

Kortom, weer de zoveelste Hollywood acteur waarvan de appel zeer ver van de boom is gevallen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More