AC Milan met 0-3 vernederd door Inter en…Lukaku (video)

“I’m the fucking best.”

Het lijkt een evidentie dat een spits scoort, maar wat zeg je van scoren als alle ogen op je zijn gericht en falen geen optie is? Dat doen alleen de allergrootsten. De derby der derby’s tussen Inter Milaan en AC Milaan zou de wedstrijd van de waarheid worden. Die waarheid werd een al na vijf minuten op het bord gezet, 0-1. Zestig minuten later liet Lukaku met 0-3 de eindstand noteren. Eerder had hij zijn spitsmaatje, Lautaro Martinez een assist gegeven.

“I’m the fucking best’, schreeuwde Lukaku. “Ik, ik, ik.” Niet meteen een voorbeeld van bescheidenheid, maar tegelijk een waarheid als een Italiaanse koe. Even na de goal van Lukaku verdween Zlatan Ibrahimovic uit de match na een wissel. Hij zou er zelf om gevraagd hebben.

Missie geslaagd voor Rode Duivel Romelu Lukaku. Met zijn zeventiende van het seizoen moet Lukaku nu ook Cristiano Ronaldo niet meer naast zich dulden in de strijd om de topschutterstitel in de Serie A. CR7 telt zestien stuks, maar komt maandag nog wel in actie. Lukaku is de eerste speler in 48 jaar die in vier opeenvolgende Milanese derby’s weet te scoren.

Inter heeft nu 53 punten, dat zijn er vier meer dan eerste achtervolger Milan. AS Roma en Lazio Roma hebben tien punten minder.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More