Aangehouden dronkelap steelt politiewagen

Zat zijn doet geen zeer, maar kan veel kosten.

In het zuiden van Frankrijk plukte de politie een auto van de weg omdat ze vermoedden dat de bestuurder dronken was. Meer dan een vermoeden zo bleek: het was meteen duidelijk dat de bestuurder zo zat als een pomme de terre was. De man was zo van de wereld dat de agenten hem meteen te arresteerden. Uit een vorm van menselijkheid, besloten de agenten om hem geen handboeien aan te doen, hij kon nauwelijks op zijn benen staan. Vervolgens zetten ze hem achterin hun wagen en gingen buiten  verder met de politionele formaliteiten.

De dronken man kroop ondertussen naar voor, kroop achter het stuur en ging er met de politiewagen vandoor. Om zijn grap kracht bij te zetten, zette hij de zwaailichten op en begon hij al vluchtend de agenten uit te maken met de ingebouwde megafoon.

De vlucht was van korte duur. Nadat hij enkele andere auto’s een tik had gegeven, kon men de vluchtende politiewagen doen stoppen.

De dronken grapjas zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More