A-capellagroep bootst Windows systeemgeluiden perfect na (video)

Bill Gates mag dan volgens complotdenkers de bron van alle kwaad zijn, we hebben veel aan de rijke stinkerd te danken.

Microsoft Windows XP – en in mindere mate Windows 98 – wordt door velen nog steeds beschouwd als het beste Microsoft- besturingssysteem ooit . Het is snel, neemt niet veel systeembronnen in beslag, is eenvoudig te configureren, en is gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen. Na twaalf jaar eindigde de ondersteuning voor Windows XP op 8 april 2014. Er werden geen beveiligingsupdates of technische ondersteuning meer geboden voor het besturingssysteem Windows XP, waardoor het een stille dood stierf.

Maar de typische systeemgeluiden van deze besturingssystemen zitten voor eeuwig in het geheugen gegrift. Een gegeven waar de bekende Zuid-Koreaanse a-capellagroep MayTree op vernuftige manier gebruik van maakt.

Niet alleen de Windows-geluidjes toveren ze uit hun stembanden, maar ook de bekende deuntjes van spellen als Tetris en Super Mario moeten eraan geloven.

Tja, liever vijf Koreanen dan vier Russen op ons computerscherm.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More