8 Vlaamse schonen uit de kleren

Weldra wordt er alweer een nieuwe Miss Exclusive verkozen, en wij vonden dit een uitstekende reden om Caro Van Gorp en de voormalige Missen te vragen of ze geen zin hadden in een gezamenlijke, zinnenprikkelende fotoshoot.

We legden niet alleen Lauralyn Vermeersch, Caro Van Gorp, Shania Labeye, Annelien Pauwels, Fenne Verrecas, Emily Vanhoutte, Jessica Vande Velde en Aleksandra Kuzmenko vast op de gevoelige plaat, we stelden hen ook nog wat vragen.

1

Image 1 of 20

 

Wat doe je tegenwoordig zoal, na Miss Exclusive?

LAURALYN: “Het leven na Miss Exclusive is nog drukker dan het leven als Miss zelf. Ik ben nu een onderdeel van de organisatie en reis daarvoor de wereld rond voor allerlei internationale wedstrijden, fotoshoots en sponsortrips. Drie keer Filipijnen, Parijs, Griekenland, Egypte en Japan: 2019 was een goed jaar! Naast de organisatorische kant blijf ik zelf ook actief in de internationale Missenwereld. In 2019 nam ik deel aan Miss Asia Pacific International en in 2020 mag ik ons land vertegenwoordigen als Miss Global Belgium.”

CARO: “Wel, voorlopig ben ik dus nog Miss Exclusive 2019. Jammer genoeg nog maar eventjes nu, ik wil er dus nog volop van genieten. Want eind deze maand zal het volgende meisje gekroond worden.”

SHANIA: “Na Miss Exclusive ben ik meteen gaan studeren voor verpleegkundige. Ik heb mij hier volop in gestort, en heb er nog geen minuut spijt van gehad. Dit is ook iets dat ik nooit had gedaan als ik niet had deelgenomen aan Miss Exclusive. Mijn huidige sociale vaardigheden heb ik volledig te danken aan Miss Exclusive. Daarnaast loop ik af en toe modeshows en doe ik fotoshoots.”

ANNELIEN: “Ik ben ondertussen mama van twee (b)engeltjes en juf in de eerste kleuterklas. Maar ik ben geen stereotiepe moeder-aan-de-haard. Ik vind me-time heel belangrijk. Ik laat me dus vaak verwennen door de schoonheidsspecialiste, ga geregeld op stap met vriendinnen en ben ook nu nog geregeld model voor verschillende kledingwinkels.”

FENNE: “Na mijn jaar als Miss ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, maar ik voelde al snel dat dat toch niet helemaal mijn ding was. Ik werk nu sinds twee jaar voor Zara en heb me intussen al kunnen opwerken tot Floor Manager. Een job die niet op mijn droomlijstje stond, maar die ik toch heel graag doe.”

EMILY: “Na Miss Exclusive heb ik besloten om verder te studeren. Ik werk nu vier jaar als sales consultant bij Versluys Groep in Oostende. Wij verkopen luxueuze nieuwbouwappartementen op de meest exclusieve plaatsen aan de kust. Ik ben dus altijd druk in de weer, hoewel ik wel elke donderdag tijd vrijmaak om naar de Spaanse les te gaan.”

JESSICA: “Na mijn jaar als Miss Exclusive ben ik mij gaan focussen op wat ik echt wilde doen, en dat was fotografie. Je zal mij tegenwoordig niet meer voor, maar wel achter de camera vinden. Ik heb intussen mijn eigen fotostudio en daar ben ik best fier op. Verder gaat al mijn vrije tijd naar mijn zoontje van 1, die al deze tijd met gemak weet te vullen. Die tijd met mijn zoontje is van onschatbare waarde.”

ALEKSANDRA: “Bij mij is het al wel even geleden natuurlijk. Ik ben inmiddels getrouwd en heb een zoontje. Ook werk ik als administratief bediende: ik heb het dus behoorlijk druk.”

Wat zou je in de toekomst nog willen bereiken?

LAURALYN: “Voor 2020 heb ik twee dingen op mijn agenda staan. Enerzijds ga ik terug naar de Filipijnen om hard te trainen voor Miss Global, in de hoop de internationale kroon mee naar huis te nemen. Anderzijds ben ik mezelf aan het focussen op de opstart van mijn eigen schoonheidssalon. Daarnaast wil ik Miss Exclusive en de organisatie eider jaar zien groeien. The sky is not the limit for us!”

CARO: “Ik ben afgestudeerd als haarstyliste en in de toekomst wil ik me verder specialiseren en opleidingen volgen van opsteekkapsels tot make-up, zodat ik hierin een totaalpakket zou kunnen aanbieden aan mijn klanten. Na die studies zou ik graag mijn eigen salon beginnen. Ik zou ook graag fotoshoots willen blijven doen, omdat ik het heel leuk vind om dat te doen.”

SHANIA: “Ik zou dit jaar afstuderen als verpleegkundige en dat is iets waar ik enorm naar uitkijk. Verder zou ik graag als thuisverpleegkundige gaan werken. Daarnaast zou ik ook graag de wereld willen zien.”

ANNELIEN: “Ik neem alles dag per dag en laat me graag verrassen. Ik heb dus geen lijst met wat ik nog te doen heb, ik neem de kansen die op mijn pad komen. Dus 2020: kom maar op, I’m ready for you!”

FENNE: “Natuurlijk zou ik nog verder willen doorgroeien binnen Zara, maar daarnaast zou ik over enkele jaren ook graag mijn eigen gezinnetje hebben. Iets was veel mensen als vanzelfsprekend zien, maar toch niet altijd zo vanzelfsprekend is.”

EMILY: “Ik zou heel graag een eigen stekje willen in Spanje: dat is voor mij de ideale plek om stoom af te blazen er er even tussenuit te zijn. Daarnaast zou ik het ook graag willen, omdat ik er van hou mijn centen goed te investeren. Anders zou ik toch maar teveel handtassen kopen, haha! Verder zou ik graag een gezin willen stichten, maar dat is toekomst: eerst nog een beetje reizen.”

JESSICA: “In de toekomst wil ik graag mijn zaak verder uitbreiden. Ik ben iemand die alles van dag tot dag bekijkt, en geen uitdaging uit de weg gaat. Zo zal ik, wanneer er zich een mooie kans aanbiedt, die met twee handen grijpen.”

ALEKSANDRA: “Ik ben graag bezig met mode, en daarin een eigen zaak opstarten staat op mijn to do-lijstje. Ik heb al een aantal ideeën die ik graag zou willen verwezenlijken. Natuurlijk ook bezig zijn met mijn gezin. Verder zal ik wel zien wat het leven voor mij in petto heeft.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

LAURALYN: “Mijn lange benen en mijn poep zijn mijn troeven.”

CARO: “Mijn blauwe ogen. Ik probeer ze meestal nog meer te accentueren door een mooie, warme kleur oogmake-up te gebruiken.”

SHANIA: “Mijn grote ogen en mijn lange benen.”

ANNELIEN: “Ik vind er goed en verzorgd uitzien heel belangrijk. Ik sport en let op mijn voeding. Ik vind niet bepaald één aspect het mooiste aan mijn lichaam, maar wel wat ik uitstraal na complimentjes als ‘Je zou echt niet zeggen dat jij al twee kinderen hebt’. Dat streelt mijn ego en dan straal ik dat ook uit. Ik wil trots kunnen zijn op mezelf, maar ook vooral dat mijn man en kinderen kunnen pronken met hun vrouw en mama.”

FENNE: “Ik heb van nature volle lippen, borsten en billen, en dat is iets waar ik heel blij mee ben. Mijn lippen zijn denk ik mijn grootste troef. De dag van vandaag zijn er heel veel meisjes die ervan dromen om vollere lippen te hebben, en daarom ben ik enorm blij dat ik ze gratis en voor niks van Moeder Natuur kreeg.”

EMILY: “Ik ben zeer tevreden met mijn blauwe ogen!”

JESSICA: “Mijn glimlach: hier heb ik al veel complimenten over gekregen. Het is heel fijn als je met een simpele glimlach iemand vrolijk kunt maken.”

ALEKSANDRA: “Ik ben best content met mezelf. Maar als ik echt moet kiezen: mijn ogen.”

Is er iets aan je lichaam dat je zou willen veranderen?

LAURALYN: “Ik stoor me enorm aan mijn brede heupen, maar ik veronderstel dat dit een deel van het vrouw-zijn is. Mijn trainer heeft me geleerd om het beste van je eigen lichaam te maken, en daar ook trots op te zijn. Een mooi lichaam komt in alle vormen en maten, je moet gewoon leren om het te accepteren en het sexy te maken.”

CARO: “Mijn lengte. Ik vind mezelf net iets te klein, ik had toch wel graag tien centimeter langer willen zijn. Maar gelukkig bestaan er zeer hoge hakken, waardoor we dit probleem al een beetje kunnen oplossen.”

SHANIA: “Ook ik zou liever wat groter zijn.”

ANNELIEN: “Omdat ik na mijn meest recente bevalling echt veel ben gaan sporten en flink ben afgevallen, zijn ook mijn borsten kleiner geworden. Je kunt natuurlijk niet kiezen waar je wel en geen omtrek wenst te verliezen. Gelukkig bestaan er voor alle maten en vormen sexy lingerie, tijd om te gaan shoppen dus!”

FENNE: “Ik zou heel graag blauwe ogen hebben, om de simpele reden dat ik mijn bruine ogen gewoon niet mooi vind, en dat is iets waar ik mezelf al jaren aan erger. En natuurlijk zouden er ook wel enkele kilootjes van mijn buik mogen, maar dat is iets dat ik zelf in de hand heb natuurlijk.”

EMILY: “Ik zou graag wat groter zijn, en langere benen hebben. Mijn grootste ergernis is eigenlijk dat ik superveel moeite moet doen om op gewicht te blijven. Nu ja, ik denk dat ik niet de enige vrouw ben die hier last van heeft.”

JESSICA: “Ik ben best tevreden met mezelf. Ik ben niet zo groot, wat niet ideaal was als Miss en model. Maar zelf heb ik hier geen enkel probleem mee.”

ALEKSANDRA: “Misschien mijn lengte. Ik ben maar 1m60. Als ik iets groter was geweest, zou dat top geweest zijn.”

Hoe ziet volgens jou de ideale man eruit?

LAURALYN: “Op vlak van uiterlijk heb ik niet echt een specifiek type, ik val vooral op het innerlijk. Een man moet van aanpakken weten. Op alle vlakken, haha. Iemand die vooruit wil in het leven en zijn vrouw naar een hoger niveau kan brengen. Iemand waarmee je kunt lachen en 300 procent op kunt vertrouwen. Je moet het leven samen spannender kunnen maken.”

CARO: “Voor mij is het uiterlijk niet echt belangrijk, al is een mooie verschijning toch altijd mooi meegenomen natuurlijk. Wat me het meeste aanspreekt is een grappige, lieve, trouwe, zorgzame man die mij steeds goed doet voelen. Ik vind het ook belangrijk dat er toch wat dezelfde interesses zijn. En natuurlijk mag er ook best wel wat spanning in een relatie zitten, zodat die niet saai wordt.”

SHANIA: “De ideale man is een man met inhoud. Een man met humor, en die het spannend en avontuurlijk kan blijven houden is toch wel belangrijk voor mij. Vooral een echte gentleman in het publiek, en iemand die van aanpakken weet wanneer je met z’n tweetjes bent. Vertrouwen, humor, zachtaardig en toch een pittig karakter zijn voor mij de kernwoorden van de ideale man.”

ANNELIEN: “Ik heb mijn ideale man al gevonden. Een boom van een kerel met een peperkoeken hartje en waar ik echt op kan bouwen. Hij is mijn rots in de branding. Ik hou van een man die me veilig kan laten voelen en me op alle vlakken kan aanvullen en naar een hoger niveau kan tillen. Ik wil dat een man mij dingen kan leren, mij verbaast, en me kan blijven prikkelen en intrigeren. Dat houdt een relatie boeiend, anders geraken we nogal snel verveeld. Maar het belangrijkste is dat hij me graag ziet en dat hij me dat toont en laat voelen.”

FENNE: “Ik ben wel iemand die eerst afgaat op het uiterlijk. Als dat me niet vanaf de eerste aanblik aanstaat, zal het ook nooit meer komen. Hoe grappig of lief hij ook mag zijn. Natuurlijk is ook het innerlijk superbelangrijk. Humor, plagerijtjes, elkaar uitdagen op een leuke manier, een zachtaardige persoonlijkheid en een trouw persoon. Ik hoef niet te horen dat hij me graag ziet, ik moet het voelen.”

EMILY: “Die van mij is de ideale man. Een knappe verschijning, ambitieus, grappig, trouw en lief. Ik vind het belangrijk dat een man dezelfde visies en interesses heeft, maar hij moet wel een eigen mening hebben en mij op mijn plaats durven zetten. Dat heb ik soms wel nodig, haha.”

ALEKSANDRA: “Ik ben getrouwd met mijn ideale man. Hij moet zeker verzorgd zijn. Verder is het iemand die je blindelings kunt vertrouwen, en alles mee kunt delen. Je moet er ook goed mee kunnen lachen, en gelukkig zijn in goede en kwade dagen.”

Locatie: Les Thermes de Kain
MUAH: Shari Parmentier

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More