7, 8, 9, 10, wie niet weg is, is gezien

Kim Jong-un blijft verstoppertje spelen, of is dood, of..

… hij is bang voor corona en is ondergedoken. The SUN kwam vanochtend met satellietfoto’s waaruit moest blijken dat de Noord-Koreanen repeteren voor de begrafenisshow van de grote leider. Maar dat gerucht was nog niet koud of er werd al een volgend gerucht geserveerd. In Noord-Korea is er officieel geen corona, maar de Zuid-Koreaanse minister van Hereniging Kim Yeon-chul, zei dat de goddelijke dictator probeert te voorkomen om besmet te raken.

Het is niet ongewoon dat dictators abnormale opstoten van paranoia krijgen. Van Hitler, bijvoorbeeld, is bekend dat hij tweemaal per dag van onderbroek wisselde.

Toch was het alweer President Trump die hoofdvogel schoot. Met de nodig flair vertelde hij het volgende.:

“Ik kan het je niet precies vertellen. Maar, ja ik heb een heel goed idee, maar ik kan er nu niets over zeggen. Ik wens hem het beste. Ik heb een goede relatie gehad met Kim Jong-un. Als ik geen president was, zouden jullie nu in oorlog zijn met Noord-Korea. Dat kan ik jullie zeggen. Hij verwachtte dat, dat kan ik jullie zeggen. Ik hoop dat alles oké is met hem. Ik weet hoe het met hem gaat, relatief gezien. We zullen zien. Jullie zullen het waarschijnlijk horen in de nabije toekomst.”

Dat is bijna even duidelijk als onze Wilmès.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More