69-jarige acteur Ron Perlman laat zich verwennen door 27 jaar jongere vriendin (foto’s)

Yes, er is nog hoop voor ons!

Ron Perlman, bekend van Sons of Anarchy, Hellboy, Blade 2 en Pacific Rim heeft zijn broodjes goed gebakken. Succesvolle tv- en filmcarrière, een goedgevulde bankrekening en mooie dames die zich maar al te graag aan zijn voeten werpen. Niet slecht voor een bijna 70-jarige kerel met een kin waarmee je een baksteen in twee kan breken.

Ondertussen heeft hij ook een kleine André Hazes jr. gepleegd. namelijk zijn echtgenote gedumpt voor een oudere meer volwassen versie. Maar ouder betekent niet noodzakelijk minder sexy, integendeel zelfs. Zijn trouwe 38-jarige echtgenote Opal Stone heeft plaats mogen maken voor de 42-jarige Allison Dunbar.

De twee tortelduifjes leerden elkaar kennen op de set van de serie StartUp.

Ondertussen zijn beiden ook al geliefd doelwit geworden van de Amerikaanse paparazzi, getuige onderstaande foto’s getrokken in een Mexicaans resort, waar beiden even genieten van een welverdiende rust.

Als je het ons kan vergeven, we hebben de Ron er lichtjes uitgeknipt en ons meer geconcentreerd op miss Dunbar in volle glorie.

1

Image 1 of 2

View this post on Instagram

Everybody Wang Chung tonight. 📷cred @jkp_jim

A post shared by Allisondunbar (@allisondunbar) on

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More