666.000 retweets en Hellboy speelt priester op trouw (foto)

Acteur David Harbour is gek van uitdagingen op Twitter.

Zo kwam hij vorige maand opdagen op de trouwdag van een fan, gekleed als zijn Stranger Things-karakter Jim Hopper. De bruid, Ericka, had David in januari op Twitter gevraagd hoeveel retweets er nodig waren om hem als trouwambtenaar op haar huwelijk te krijgen. De acteur noemde 125.000 stuks, wat al snel gehaald werd. Eerder ging David al een soortgelijke uitdaging aan. De acteur ging bij 25.000 retweets op de foto met fan Damaris Esquivez voor het schooljaarboek.

Zijn volgende uitdaging heeft nu een duivels kantje gekregen. Deze keer is hij bereid om een trouwceremonie in te huldigen, volledig gekleed als Hellboy op voorwaarde dat onderstaande bericht 666.000 keer geretweet wordt. Mocht je het nog niet weten, Harbour zal deze duistere superheld ook spelen in de reboot. 

Maar hij doet er 500.000 af als Hellboy-bedenker Mike Mignola bereid is een gedicht voor te lezen tijdens de huwelijksceremonie. Mignola is daar alvast voor te vinden, maar enkel als Harbour het gedicht schrijft. Dat moet gevierd worden met een zeer helse whisky!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More