60-jarige Wendy Van Wanten heeft nog steeds prachtig bikinilijf

De vennootschap van de rondborstige BV mocht dit jaar een kleine terugval slikken, op persoonlijk vlak lijkt het voor de 60-jarige Wendy Van Wanten voor de wind te gaan.

“Na twee maanden zonder hongergevoel: 10 kilo minder!” laat ze weten op haar social media. Net zoals de burgervader van Antwerpen, geraakte ze al het overtollige gewicht kwijt dankzij de PronoKal-methode.

“Ik ben laat in de menopauze gekomen, pas op m’n 57ste, en dat heeft mentaal voor grote onrust gezorgd. En dan die lichamelijke veranderingen… Ik kreeg onder meer een buikje, waardoor ik me nog slechter in mijn vel voelde. Ik ben anti-medicatie, ik heb nooit de pil genomen, geen hormonen in mijn lijf. En ineens gebeurde er iets met mij, ik had mezelf niet meer onder controle. Ik kreeg eetbuiten.”

“Veel gaan wandelen hielp niet, die vetrolletjes bleven honkvast zitten. Op den duur raakte ik enorm gestresseerd. Zeker op het podium was het vervelend dat mijn jurkjes begonnen te spannen. Ik werd daar kregelig en ambetant van”, vertelt ze in TV Familie.

Het Pronokal dieet is een proteïnedieet dat ontwikkeld werd door de Spaanse professor Augusti Molins. Samen met een een diëtiste wordt het exacte dieet vastgesteld, dat uitsluitend bestaat uit mixdrankjes gemaakt van surrogaatproteïnes, aangevuld met wat vitamines en mineralen. 

Het heeft in ieder geval wonderen gedaan voor Wendy. Dit kerstcadeautje zal Franske niet snel gaan omruilen…

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Wendy Van Wanten (@wendyvanwanten)

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More