55-jarig model in pikante lingerie zet trollen op hun plaats (foto’s)

Dames als Elizabeth Hurley, Halle Berry, Sharon Stone en J-Lo mogen dan wel een gezegende leeftijd bereikt hebben, ze zien er nog steeds fantastisch uit.

Zelfs 60-plusser en material girl Madonna kan het niet laten om af en toe te laten zien wat voor vlees ze nog in de kuip heeft. De term ‘afgeschreven’ klinkt dan ook kwetsend en denigrerend op eender welke leeftijd.

En toch is het de kritiek die het 55-jarige model/actrice Pauline Porizkova moest slikken na het posten van een pikante foto. 

Ze postte een foto van haarzelf in zwarte lingerie. Het leverde haar positieve maar ook helaas negatieve commentaren op. “Aandachtshoer”, “Golddigger”, “Huid van een rookster”,….

Miss Porizkova maakte een mooie compilatie van deze trollen, met de boodschap dat het beter is om hen zelf belachelijk te maken dan ze te verwijderen.

Eerder verdedigde ze nog collega Hurley met het volgende statement:

“‘Ik wilde even van me laten horen nadat ik de sexy foto van Elizabeth Hurley zag voorbijkomen. In mijn twintiger en dertiger jaren gold, hoe minder ik aanhad, hoe populairder ik was. Eenmaal veertig, kon ik eigenlijk naakt rondlopen en niks was aan de hand, buiten het feit dat ik misschien een boete zou krijgen voor openbare zedenschennis.

Als ik het nu doe, nu dat ik in de vijftig ben, word ik beschimpt. Dan krijg ik dingen te horen als: ”Doe kleren aan oma” of ”Uit op aandacht? Ben je wanhopig? Je wordt pathetisch”. Waarom mag een jonge vrouw sexy zijn, maar zodra je ouder wordt, is het een schande? Waarom zou ik me als vrouw moeten laten ‘goedkeuren’? Het enige dat pathetisch is, is dat je anderen voor je laat beslissen.”

Amen!

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More