Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

5 veelgemaakte fouten bij het bereiden van kip

Martyna - 09-07-2020

Kip is misschien wel het meest populaire vlees in België. Je kunt er verschillende kanten mee op: van pasta tot een heerlijke ovenschotel. Helaas is de kans groot dat je er flink de mist mee ingaat. Dit zijn 5 veelgemaakte fouten bij het bereiden van kip.

1. Je bewaart kip in de koelkast

Rauwe kip kun je één tot twee dagen bewaren in de koelkast. Dit is ongeacht of het gaat om een geheel stuk, een dij, drumsticks of vleugels. Wil je de kip toch een paar dagen later opeten? Vries hem dan in. Dan kun je hem iets langer bewaren. En met iets bedoelen we negen maanden. Bereide kip blijft zo’n drie maanden goed in de vriezer.

2. LEES HIER VERDER 

Kip Kip bereiden Kip koken Vlees bereiden

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken