Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

5 veelgemaakte fouten bij het bereiden van aardappelpuree

Martyna - 07-10-2020

Er gaat niets boven een heerlijk smeuïge aardappelpuree. Vergezeld met een warm stoofpotje of een knapperige visfilet, puree maakt je gerecht helemaal af. Zo eenvoudig als het lijkt, heeft aardappelpuree zijn geheimen en valkuilen. Wij geven je alvast vijf redenen waarom je puree mislukt.

1. De foute aardappel

Wist je dat er verschillende soorten aardappelen bestaan? Zo niet, dan is het tijd om dit te ontdekken. Je aardappelpuree begint met de juiste aardappel. Kies voor een bloemige aardappel. Die bevatten het meeste zetmeel, zo wordt je puree niet te plakkerig.

2. LEES HIER VERDER

 

Fouten Aardappelpuree Puree Bereiding

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken