Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

5 etenswaren die je beter niet opnieuw opwarmt

Martyna - 18-06-2020

Iedereen maakt het wel eens mee: je hebt te veel avondeten gemaakt dus je bewaart het voor de volgende dag. Maar wist je dat je niet alles zomaar opnieuw mag opwarmen? Deze voedingsmiddelen warm je best niet voor een tweede keer op.

1. Aardappelen

Aardappelen opwarmen is geen goed idee. Het is niet zozeer schadelijk, maar let er wel op dat je je restjes zo snel mogelijk in een luchtdicht doosje in de koelkast plaatst. Doe je dit niet? Dan vermenigvuldigt de bacterie botulinum zich, waardoor je een voedselvergiftiging kunt oplopen.

2. LEES HIER VERDER 

 

Eten opwarmen Microgolf Gevaarlijk voeding

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken