45-jarige Heidi Klum bewijst dat ze nog steeds een goddelijk lijf heeft (foto)

De mama van drie gooide all haar kleren aan de kant voor fotograaf Russell James.

Ze werd op 1 juni 1973 geboren in het Duitse Bergisch Gladbach en een goede twintig jaar later werd ze wereldberoemd toen ze de cover van ‘Sports Illustrated’ sierde.

In 2005 schopte ze ongewild een heel klein beetje schandaal in het Midden-Oosten. In dat jaar presenteerde ze de loting voor het Wereldkampioenschap Voetbal 2006. Ze wilde meteen van de gelegenheid gebruik maken om te tonen dat ze zelf ook wel een balletje kon trappen. Ze droeg een lange blauwe jurk, die voorzien was van een nogal diep uitgesneden decolleté. Terwijl ze tegen de bal trapte, gaf dat nogal een uitzicht. Dat was genoeg voor landen als Iran, om meteen alle beelden van Heidi Klum uit de uitzending te knippen.

Tegenwoordig is Heidi Klum vooral een televisiepersoonlijkheid, maar af en toe waagt ze zich nog voor de lens. Zoals nu voor die van Russell James, zo deelde ze mee op Instagram: “Proud to be in your new limited-edition collector’s book @russeljames ‘Angels by Russell James’”, zo klinkt het.

En wij zien meteen dat de Duitse blondine nog steeds een goddelijk lijf heeft.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More