42-jarige Pussycat Dolls-zangeres heeft nog steeds prachtig bikinilijf (foto’s)

De comeback van The Pussycat Dolls ging dit jaar niet onopgemerkt voorbij.

Na tien jaar vond Nicole Scherzinger het hoog tijd voor een comeback (en weer een gevulde bankrekening) en ze verzamelde Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta en Kimberly Wyatt. Tijdens hun hoogdagen scoorden ze enorme hits met onder andere ‘Buttons’ en ‘Don’t Cha’. 

In april 2020 gingen The Pussycat Dolls weer toeren en daar hoorden ook tv-optredens bij. De ‘onzedige’ outfits van de zangeressen en de wel erg sensuele dansbewegingen zorgden toen voor klachten van bezorgde huismoeders.

Hun doel was dus geslaagd: aandacht! Maar net toen het lekker begon te lopen, kwam er een virusje met een lange snuit en zei ‘het verhaal is uit’.

Tja, dan maar op andere manieren in de kijker blijven, zal miss Scherzinger gedacht hebben. Ze is ondertussen al een jaartje samen met voormalige Schotse rugby union-speler en model Thom Evans. Hoe beter dit te vieren door wat bikini foto’s te posten online?

“Don’t cha wish your girlfriend was hot like me?
Don’t cha wish your girlfriend was a freak like me?”

Yep, ze wist duidelijk waarover ze zong.

6

Image 6 of 6

 

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More