41-jarige Russische Playmate en MILF is een echt deugnietje

Daar hebben we het laatste nog niet van gezien…

Wie heeft er al gehoord van Victoria Bonya? Bij bekende voetballers, politici, CIA en KGB zullen bij het horen van die naam wel wat belletjes beginnen rinkelen. 

Zo werd deze Russische tv-presentatrice, journaliste en voormalig Playboy-model, die ondertussen in Monaco woont, in 2017 nog kort opgepakt en ondervraagt op de luchthaven van Los Angeles nadat ze (onterecht?) verdacht van spionage. Agenten namen haar apart en vroegen haar naar de Russische president Vladimir Poetin nadat ze een visitekaartje hadden gevonden voor een bedrijf dat verborgen videocamera’s in bagage produceert. 

De Playmate valt ook in de smaak bij miljardairs en voetballers. Zo is ze lange tijd samen geweest met Alex Smurfit, een Ierse miljardairszoon, waarmee ze ook een kind heeft en is ze ooit gesignaleerd in het gezelschap van Marouane Fellaini. Niet zo lang geleden onthulde ze zelfs dat zij de enige gaste was tijdens Neymars verjaardagsfeestje. En dat dit wellicht niet was om haar de buitenspelregel uit te leggen, lijkt ons duidelijk.

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More