Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

4 veelgemaakte fouten bij carbonara

Martyna - 30-08-2020

Spek, ei, kaas, pasta en peper: zo eenvoudig is het. Of niet? Spaghetti carbonara is een klassieker, maar je moet de juiste techniek onder de knie hebben om het gerecht zonder fouten te bereiden. Als je op deze vier dingen let, is je carbonara altijd een succes.

1. Geen room 

Spaghetti carbonara is een eenvoudig gerecht met maar vijf ingrediënten: spaghetti, verse eieren, kaas, wangspek of buikspek en zwarte peper. Niets meer of minder, dus al helemaal geen room. Het belangrijkste is dat je geen alternatieven voor je ingrediënten gebruikt, alleen producten van goede kwaliteit.

2. LEES HIER VERDER

Spaghetti carbonara Carbonara Fouten Koken fouten

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken