3D Super Mario bureaukalender is een must have voor Nintendo-freaks (foto)

Alle Mario-spellen samen zijn al meer dan 285 miljoen keer verkocht, waarmee de Marioserie de bestverkopende videospelserie aller tijden is.

Niet slecht voor die kleine, aardige, mollige Italiaanse loodgieter met p0rnosnor die resideert in het Mushroom Kingdom. Hij verscheen voor het eerst in het arcadespel Donkey Kong als een personage genaamd Jumpman, maar brak pas echt door in zijn eigen spel Super Mario Bros. Onlangs werd nog een kopie van het videospel uit 1985 geveild voor een astronomisch bedrag van – hou je vast – 88.000 euro.

De reden? De verpakking van het spel was verzegeld met een heel speciaal stickertje. Er werden destijds weinig van zulke verpakkingen verkocht, en van dat kleine aantal zijn er bijzonder weinig exemplaren te vinden in goede staat. Terwijl jij nu de zolder opkruipt op zoek naar een dergelijk exemplaar, tonen wij een ander collector’s item dat iets minder kostelijk is, en dat je precies laat weten wanneer het tijd is om die Nintendo controller vast te pakken.

De Nintendo Mario Figural Calendar is een 3D-kalender waar de maanden en dagen worden voorgesteld als de bekende zwevende blokjes die Mario al menig keer migraine hebben bezorgd. En dat voor een luttele 20 euro.

Nu nog een leuk platform zoeken om het erop te plaatsen.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More