‘30 jaar Samson & Gert’: een afscheid

De ongelofelijke avonturen van een jongen en zijn hond.

Wie 30 jaar geleden had voorspeld dat Samson en Gert zou leiden tot een beurs genoteerd bedrijf, was waarschijnlijk opgepakt en weggestoken in een gesticht. Al wie de de puberteit al was gepasseerd, trok na de eerste aflevering van Samson de wenkbrauwen op en bleef in moedeloos ongeloof achter. En toch liep het allemaal anders. Gert werd rijk van zijn hond en installeerde een droomfabriek voor kinderen.

Vanavond neemt Gert na 30 jaar afscheid van Samson, en dat viert Siska Schoeters met een uniek eerbetoon. Speciaal voor deze show werd het legendarische decor van de living van Samson en Gert exact nagebouwd. Siska ontvangt er Gert Verhulst, en verrast hem met filmpjes, anekdotes, archiefmateriaal en allerlei bekende gasten, zoals James Cooke, Nora Gharib, Danira Boukhriss Terkessidis, Jacques en Julie Vermeire, Rik Verheye, Niels Destadsbader, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Viktor en Marie Verhulst, Soe Nsuki, en vele anderen.

EEN / 02, januari, om 20:40 – 21:45 : ’30 jaar Samson en Gert’

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More