3 inside tips waardoor u elke maand meer geld gaat overhouden

Geld besparen. Het klinkt als muziek in de oren, maar helaas is het vaak moeilijker dan het lijkt. Op het einde van de maand kijken heel veel mensen vol ongeloof naar de stand van hun rekening en denken ze bij zichzelf: “volgende maand beter!”.

Eigenlijk hoeft geld besparen helemaal niet moeilijk te zijn. Het hangt grotendeels van uzelf af en van hoe u bepaalde dingen aanpakt. Met deze drie onderstaande tips zal u op het einde van de maand alvast positief verrast zijn wanneer u de stand van uw rekening checkt. Een gewaarschuwd man…

Maak het uzelf gemakkelijk: gebruik kortingscodes

“Het isj nie moeilijk, het isj gemakkelijk”, zei ooit een wijze man. Als u echt geld wilt besparen, ga dan op zoek naar een kortingscode voor u een bestelling plaatst. Op verschillende websites zoals TagCity vindt u kortingscodes voor zowat de meest populaire webshops van het moment. Zo’n kortingscode geeft u recht op een kortingsbedrag of een kortingspercentage waardoor u dus goedkoper online shopt.

Het leven is aan de rappe

We horen het onze grootmoeder nog zo zeggen, en gelijk heeft ze. Neem nu dagdeals. Dit zijn aanbiedingen die automatisch verspreid worden op websites zoals DealsvandeDag.be en die slechts tijdelijk (één of een paar dagen) geldig zijn. Een dagdeal van bijvoorbeeld MediaMarkt, Coolblue, Outspot, iBood of Travelbird is vaak tot 75% goedkoper dan de gewone prijs.

Kortingsbonnen zijn helemaal terug

Ook op Facebook liggen de kortingen voor het rapen. Tegenwoordig schieten inside/privé Facebook-groepen zoals The Moneylogists en Kortingscodes Uitwisselen als paddenstoelen uit de grond. De leden wisselen er onderling kortingsbonnen en kortingscodes uit en brengen elkaar op de hoogte van vaak tijdelijke promoties. Vlug, iedereen naar Facebook!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More