Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

3 geniale tips om je vlees malser te maken

Martyna - 24-07-2020

Het is zo zonde: een lekker mals stukje vlees dat toch weer taai en droog uit de pan komt. Dankzij deze tips maak je binnenkort het sappigste vlees, zelfs al gaat het over minder populaire stukken als spiering of wang.

1. Marineer

Hét ultieme geheim voor een perfect stukje vlees? Bestrooi het met zout – zeker als het om biefstuk gaat – of marineer. Een marinade geeft je vlees niet alleen een uitgesproken smaak, maar verzacht ook de textuur. Gebruik een badje van citroensap, azijn of yoghurt of kies voor een marinade die rijk is aan tannines (rode wijn of thee).

2. LEES HIER VERDER

Vlees mals Vlees tips

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken