21-jarig model verminkt nadat man zuur in gezicht gooit (foto’s)

Een Britse vrouw en haar neef waren vorige week het slachtoffer van een zuuraanval. Resham Khan en Jameel Muhktar reden met de auto door Beckton, in het oosten van Londen, toen een onbekende man plots zwavelzuur door hun open raam gooide.

De twee sprongen uit de wagen, trokken hun kleren uit en schreeuwden om hulp. 45 minuten later gaf een passant hen een lift naar het ziekenhuis. Zowel Resham als Jameel kwamen er levend vanaf, maar hun verwondingen zijn verschrikkelijk.

De zuuraanval gebeurde op 21 juni, de verjaardag van het vrouwelijke slachtoffer. Zij was net terug van een negen maanden lang studieproject in Cyprus. Resham studeerde Business Management en zou binnenkort aan haar eerste job beginnen. Daarnaast had ze ook plannen om te modelleren voor verschillende magazines.

Door de zuuraanval is ze haar zelfvertrouwen volledig kwijtgeraakt en voelt het alsof haar identiteit van haar afgenomen werd. “Ik voel me rotslecht. Ik vraag me af of mijn leven hetzelfde zal blijven. Ik had nog nooit van een zuuraanval gehoord in Engeland. En dan nog op mijn 21ste verjaardag. Ik ga er waarschijnlijk nooit meer hetzelfde uitzien. Ik hield van mijn gezicht en mijn lichaam. Ik hoop dat ze de dader vinden. Hij vliegt waarschijnlijk een tijdje de gevangenis in, maar mijn littekens zijn voor altijd”, vertelt ze.

Een vriend van Resham heeft een Go Fund Me-pagina opgericht. Mensen die haar financieel willen steunen kunnen HIER terecht.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More