Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

2021 spiegelbeeld van 2020 voor firma van Willy Sommers

Thierry Debels - 28-06-2022

De onderneming van zanger Willy Sommers heeft de cijfers voor 2021 gepubliceerd. Dat jaar was op het eerste gezicht bijzonder zonnig en was eigenlijk het spiegelbeeld van het eerder donkere 2020.

In 2020 was de brutomarge van die firma immers zwaar negatief ten belope van ruim 80.000. In 2021 was die brutomarge positief ten belope van ruim 80.000 euro. Vorig jaar werd dan ook een mooie winst voor belastingen gemaakt. Na forse belastingen in 2021 bleef slechts een zeer beperkte winst over. Het nettoactief klom hierdoor naar bijna een half miljoen euro. Sommers beschikt wel nog over een tweede vennootschap. Daar zijn de laatste cijfers nog niet gekend.

Willy Sommers, artiestennaam van Willy Jeanne Jean De Gieter (Ukkel, 9 augustus 1952), is een Vlaamse zanger en televisiepresentator.

De VRT: “Elke artiest kent ups en downs in zijn carrière. In de jaren 80 begon Sommers uit noodzaak een kledingzaak en taverne. Hij lanceerde toen ook de single "Zet er je tanden in". Een samenwerking met de populaire krachtpatser John Massis waar Sommers niet onverdeeld trots op is: het is het enige liedje uit zijn oeuvre dat hij nooit meer zingt."

Willy sommers John massis

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken