10 dodelijke standjes om nooit te proberen

Experimenteren, experimenteren, wie zijn best doet zal het leren.

We doen het allemaal wel eens om ons libido of dat van onze partner een boost te geven: experimenteren in (of uit) de slaapkamer. Het aftasten van je grenzen als koppel kan echter verslavend werken. Zo verslavend, dat de adrenalinekick steeds verder te zoeken is. Te ver, blijkt zo af en toe. Volgende koppels kunnen hun wellustige avontuurtjes niet meer navertellen.

Galgje

Een zweepje, een paar handboeien en vibrerende speeltjes, deze dingen zijn voor de E.L. James-fans onder ons vaak voldoende om het verplichte nummertje weer adembenemend te maken. Maar sommigen gaan wel erg ver om dat laatste in werkelijkheid om te zetten. In 2007 vroeg een 37-jarige man aan zijn vriendin of ze niet eens een beul van de neo-Nazis wilde verpersoonlijken. Gewillig loste zij de verwachtingen van haar vriend in en plaatste een strop rond zijn nek. Nadat ze erg overtuigend de stoel van onder zijn voeten weg had gestampt, werd de man pas echt de adem benomen. Gelukkig had het koppel hun voorzorgen genomen en lag er een mes klaar om de strop mee door te snijden. Helaas bleek dat mes niet scherp genoeg. Tegen de tijd dat de ambulanciers ter plekke kwamen, was het al te laat.

De spoorweg

Experimenteren buiten de slaapkamer is een van de manieren om je liefdesleven weer op de rails te krijgen. Dat laatste werd door een twintigjarig koppeltje uit Zuid-Afrika wel erg letterlijk genomen. In 2008 besloten zij na een bezoekje aan de plaatselijke bar hun liefdesspel verder te zetten op de rails van een schijnbaar in onbruik geraakte spoorweg. Helaas voor hen passeerde er zo af en toe nog wel eens een goederentrein. Volgens de conducteur had hij het koppel vanop een afstand gespot en verschillende keren geclaxonneerd. Stoppen deed echter geen van de betrokken partijen. De man stierf ter plekke, de vrouw overleed later aan haar verwondingen.

Koolstofmonoxide

Liefde is een chemische reactie. Het is aangewezen om met beide voorzichtig om te springen, wil je nare gevolgen vermijden. Ook als je in het bezit bent van een Oldsmobile Cutlass uit 1978. Hoewel het geheel begrijpelijk is dat je in een dergelijk pareltje het leer wel eens wilt bevlekken, is het meestal geen goed idee om dat in een gesloten ruimte zoals je eigen garage te doen. Tenminste, toch niet wanneer je de motor wilt laten aanstaan. Een koppel uit Milwaukee in de Verenigde Staten besloot in 2006 niet alleen elkaar, maar ook de wagen te laten ronken tijdens hun avontuurtje. Voor een complete ervaring, vermoedelijk. Met fatale afloop, jammer genoeg.

Automatische mechanismen

Als automatisme net datgene is dat je wilt bestrijden, doe je dat best niet in de buurt van andere dingen die werktuiglijk werken. In 1983 besloot de buitenwipper van een nachtclub in San Francisco zijn vriendin eens goed te verwennen bovenop de piano van de kleinere feestzaal van de club. Op de een of andere manier slaagde één van beiden erin de lift die de piano op en van het toneel hees, te activeren. Deze werd hierdoor met hoge snelheid van het platform gehesen, waardoor de man tegen het plafond doodgedrukt werd. Zijn vriendin zat onder zijn levenloze lichaam klem tot de uitbaters van de club haar de volgende dag konden bevrijden.

De overdosis

Teveel van het goede is ook niet goed. Dat bewees een 28-jarige man uit Moskou in 2009. Voor zo’n 3.800 euro wedde hij erom met twee vrouwen dat hij hen 24 uur lang non-stop zou kunnen plezieren. Na een volledig doosje van de bekende blauwe pilletjes geslikt te hebben, hield de Rus het zo’n 12 uur vol. Daarna stierf hij aan een hartaanval.

Het balkon

Het hoogtepunt opzoeken in de hoogte lijkt zo’n slecht idee nog niet. Zeker niet wanneer het je nog een mooi uitzicht verschaft ook. Dat dachten de ‘torenpoepers’ van Aalst waarschijnlijk evenzeer, alleen hadden zij er geen rekening mee gehouden dat ze zichzelf daarmee ook te kijk zetten. Soit, dat het gevaarlijk kan zijn, werd bewezen door een vrouw en haar baas, die tijdens een zakenreis besloten zaken en plezier niet langer gescheiden te houden. Toen de vrouw van positie wilde veranderen, gleed ze uit en viel ze acht verdiepingen naar beneden. De man ontsnapte ternauwernood aan beschuldigingen van moord.

Het wildebeest

Hoewel iedereen wel eens graag het beest uithangt in bed, doe je dat best niet in een omgeving waar er ook daadwerkelijk rondlopen. Zoals Zimbabwe, bijvoorbeeld. In 2013 besloten een man en een vrouw daar de bosjes in te duiken. Die bosjes bevonden zich echter in het territorium van een troep leeuwen. Die besloten dat wat ze zagen, ze wel lekker vonden. Letterlijk. De vrouw eindigde als maaltijd, de man in haar gezelschap wist te ontkomen met enkel een rubbertje om zijn lijf.

Elektriciteit

De elektriciteit in de lucht tussen jou en je partner kan best aangenaam zijn. Op menig volwassenenkanaal wordt er zelfs duchtig geëxperimenteerd met daadwerkelijk tastbare spanning. Een koppel uit Pennsylvania, VS, besloot het in 2008 nog wat spannender te maken. De vrouw vroeg haar man om haar, zoals ze wel vaker deden, te elektrocuteren met startkabels, gebruik makend van een stekkerdoos om de stroom aan en uit te schakelen. Deze keer liep er echter iets mis en de vrouw overleed aan een hartstilstand.

Zonder remmingen

Hoewel gemeenschap hebben het leukst is met alle remmen los, neem je dat best niet letterlijk. Een koppel uit Engeland besloot een mooie plek op te zoeken om de liefde te bedrijven in hun auto. Ze genoten zo van hun bezigheden, dat ze niet gemerkt hadden dat hun wagen ondertussen achteruit begon te bollen. Het koppel belandde in het water van de nabij gelegen rivier. De vrouw stierf aan een hartstilstand na contact met het ijskoude water en haar man verdronk.

De onthouding

De spanning opbouwen, al dan niet met wat elektriciteit, kan tot een erg passioneel nummertje leiden. Sommige koppels geloven zelfs in onthouding tot aan de huwelijksnacht. Uiteraard niet om de spanning op te bouwen, maar om andere, religieuze redenen. Voor een jong koppel uit Japan leidde dat echter niet tot het geanticipeerde hoogtepunt tijdens de huwelijksnacht. Zij waren zo opgewonden bij hun eerste keer, dat hun hart het begaf van de spanning. Beide maagden stierven haast gelijktijdig aan een hartaanval tijdens hun hoogtepunt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More