“1 op 3 van werkenden gaat van bil op de werkvloer”

Kijk straks maar eens rond tijdens de vergadering. Zit je met zijn twaalven rond de tafel? Dan hebben vier van jullie diezelfde tafel misschien al ‘ns voor wat anders gebruikt…

VrouwenZaken.com deed namelijk onderzoek bij onze noorderburen naar intieme momentjes op de werkvloer. Ze voerden een nationaal onderzoek uit onder werkend Nederland.

Uit die rondvraag bleek, 71 procent van de werknemers erover fantaseert een keertje te figuurzagen op de werkplek. 35 procent van de ondervraagde vrouwen en 37 procent van de mannen had het ook daadwerkelijk al eens minstens één keer gedaan.

Nog volgens het onderzoek is het gros van zij die van Wippenstein gaan op de werkvloer, tussen de 20 en 29 jaar oud. Het gebeurt ook het vaakst in grote steden.

Het bureau blijkt met 44 procent de meest gekozen plek om in de honingpot te roeren. De opslagruimte/ het rommelkot staat op de tweede plek, en ook het toilet wordt weleens gebruikt voor een romige boodschap.

65 procent van de werkplekwippers deed het met een collega, 25 procent werd één vleesje met hun leidinggevende en één op tien nodigde zijn of haar eigen partner uit op de werkplek voor een doorsmeerbeurt.

Het populairste moment om doktertje te spelen op het werk? ‘Na de uren’, met 68 procent. Op de tweede plek staat een (één op één) ‘vergadering met 36 procent, 33 procent doet het tijdens het kloppen van overuren. Da’s in totaal meer dan 100 procent, maar zo’n 40 procent van de respondenten deed het al vaker op de werkvloer, en dus ook al ‘ns op andere tijdstippen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More