1-jarige Kobe is de nieuwe favoriete chef-kok op het internet

Met meer dan 1 miljoen volgers...

Bestaat er iets schattiger dan kleine kinderen die zich als hun mama of papa gedragen? Van baby’s die een serieus telefoongesprek voeren tot kinderen die doen alsof ze chef-kok zijn. Om deze reden is de 1-jarige Kobe de nieuwe favoriete kok van het internet.

1 miljoen Instagramvolgers, 380 duizend volgers op Tik Tok: de Amerikaanse Kobe heeft al veel bereikt. En dit allemaal op – we zijn bloedserieus- 1-jarige leeftijd. Op sociale media delen zijn ouders allerlei filmpjes waarin hij met zijn überschattige rode koksmuts en bijpassende schort, gerechten klaarmaakt alsof het niets is. Een ware streling voor ons hart!

Via zijn sociale media maakt Kobe bijvoorbeeld zalm klaar, marineert hij kip en rolt hij het pizzadeeg uit. Veel uitleg krijgen wij er niet bij, maar de beelden zeggen meer dan duizend woorden. Het belangrijkste? Kleine Kobe is duidelijk graag in de keuken. Een Sergio Herman in wording? Op Instagram heeft hij bijna elke grote chef al voorbij gestoken. De mama van Kobe is er altijd bij om te helpen. Ze geeft hem de ingrediënten aan en laat de peuter kloppen, roeren en rollen. Wat een frisse verschijning! 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More